Delta Lloyd rechtsbijstandverzekering

> Direct naar de website van Delta Lloyd

Over de Delta Lloyd rechtsbijstandverzekering

Wilt u juridische bijstand verzekeren? Een ongeluk zit in een klein hoekje. En als u om wat voor reden dan ook in een juridisch conflict belandt dan wilt u natuurlijk graag juridische bijstand kunnen vragen van een jurist of advocaat. Ruzie op uw werk? Een mogelijk ontslag? Ruzie met uw buren? Of een miskoop gedaan? In al deze gevallen kunt u zich verzekeren met de Delta Lloyd rechtsbijstand.

Bij Delta Lloyd kunt u niet alleen terecht als u al in een conflict gaat raken, maar ook als u alleen nog even wat telefonisch advies wilt om een conflict te voorkomen. Als het toch eenmaal zover komt, dan betaalt u geen eigen bijdrage. En ook is er bij Delta Lloyd geen wachttermijn. Dat zorgt ervoor dat u direct geholpen wordt. Qua dekking kunt u uiteraard kiezen. Er zijn verschillende modules waar u uit kunt kiezen: Consumenten en wonen, Inkomen, Fiscaal en vermogen, Verkeer. Wilt u precies weten wat al deze dekkingen betekenen en inhouden? Dan kunt u het beste even kijken op de website van Delta Lloyd.

Voordelen rechtsbijstandverzekering Delta Lloyd

Als u kiest voor de rechtsbijstand van Delta Lloyd, dan profiteert u van:

  • Geen wachttermijn
  • Geen eigen bijdrage
  • Gratis telefonisch advies
  • Alleen betalen voor wat u kiest qua dekking

Vergelijk Delta Lloyd met andere rechtsbijstandverzekeraars

Er zijn natuurlijk meer verzekeraars waar u rechtsbijstand kunt verzekeren. Er zijn in Nederland namelijk heel wat verzekeraars die dit risico voor u kunnen afdekken en die juristen en advocaten voor u klaar hebben staan als het mis gaat. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste rechtsbijstandverzekering te zien.

Rechtsbijstandverzekering vergelijken

Delta Lloyd rechtsbijstandverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de rechtsbijstand van Delta Lloyd? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van Delta Lloyd. In een paar minuten is het online geregeld!

Delta Lloyd rechtsbijstand polisvoorwaarden

De voorwaarden van de Delta Lloyd rechtsbijstandverzekering zijn goed leesbaar. Het is nooit een leuk klusje om dit soort dingen door te akkeren, maar doe het toch altijd even. U kunt ze vinden op de website van Delta Lloyd.

Delta Lloyd rechtsbijstandverzekering contact

Heeft u een vraag aan Delta Lloyd? Dan kan dat op de volgende manieren:

  • Delta Lloyd rechtsbijstand bellen: 0900 – 46 44 644 (€0,60 per gesprek plus uw gebruikelijke telefoonkosten)
  • Stel uw vraag op Twitter: @deltalloyd
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van Delta Lloyd

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de rechtsbijstandverzekering van Delta Lloyd of bent u op zoek naar een review en ervaringen van andere klanten? Ga dan naar de website van Delta Lloyd.