DAS rechtsbijstandverzekering

> Direct naar de website van DAS

Over de DAS rechtsbijstandverzekering

Wilt u graag het risico op hoge juridische kosten bij een juridisch conflict afdekken? Een juridisch geschil kan iedereen overkomen. Onverwachts ontslagen op uw werk? Een ruzie met de buren over de schutting? Geschil over schade? Met een DAS rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van de inzet van een jurist of advocaat die u helpt als u dat nodig heeft. Voor een scherpe premie is meteen uw hele gezin verzekerd van rechtsbijstand. Is het nog geen juridisch geschil, maar wilt u wel even wat advies inwinnen? Dan kunt u bij DAS altijd telefonisch advies inwinnen. Dit is gratis. Qua dekking is DAS rechtsbijstand erg compleet. Er zijn verschillende modules. Dit zijn: consumeren en wonen, pensioen en sociale zekerheid, gezondheid, personenrecht en ouderschap, werk, verkeer, vakantie, belasting en vermogen. Wilt u precies weten welke dekking er onder elke module valt? Dan kunt u het beste even kijken op de website van DAS.
U kiest bij de DAS rechtsbijstandverzekering zelf hoeveel uw eigen bijdrage is. Het voordeel hiervan is dat uw maandlasten voor de premie lager zijn. Als u aan de slag gaat met een juridisch geschil samen met DAS dan bepalen jullie in overleg wat de beste aanpak is. U betaalt uiteindelijk nooit meer dan de maximale eigen bijdrage die u heeft gekozen.

Voordelen rechtsbijstandverzekering DAS

Als u kiest voor de rechtsbijstand van DAS, dan profiteert u van:

  • Kies zelf uw eigen risico
  • Gratis telefonisch advies
  • Een zeer complete dekking

Vergelijk DAS met andere rechtsbijstandverzekeraars

Er zijn natuurlijk meer verzekeraars waar u rechtsbijstand kunt verzekeren. Er zijn in Nederland namelijk heel wat verzekeraars die dit risico voor u kunnen afdekken en die juristen en advocaten voor u klaar hebben staan als het mis gaat. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste rechtsbijstandverzekering te zien.

Rechtsbijstandverzekering vergelijken

DAS rechtsbijstandverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de verzekering van DAS rechtsbijstand? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van DAS. In slechts een paar minuten is uw aanvraag geregeld en bent u verzekerd.

DAS rechtsbijstand polisvoorwaarden

De voorwaarden van DAS zijn goed leesbaar. Het is nooit een leuk klusje om dit soort dingen door te akkeren, maar doe het toch altijd even. U kunt ze vinden op de website van DAS.

DAS rechtsbijstandverzekering contact

Bent u al klant bij DAS en wilt u contact opnemen? Dan kan dat op de volgende manieren:

  • DAS rechtsbijstand bellen: 020 – 65 17 517 (maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur)
  • Stel uw vraag op Twitter: @DAS_nl
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van DAS

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de rechtsbijstandverzekering van DAS of bent u op zoek naar een review en ervaringen van andere klanten? Ga dan naar de website van DAS.