Youfone biedt 10 GB databundel

16 februari 2017Youfone biedt sinds deze maand een sim only abonnement aan met een nieuwe databundel van maar liefst 10 GB. Hiermee is deze variant van het sim only abonnement de grootste van Youfone op dit moment. Tot nu toe was dit de variant met 6 GB per maand. Een forse uitbreiding dus. Maar niet zo heel vreemd. Andere providers boden namelijk al sim only abonnementen aan met grote bundels. Bij KPN kon u al terecht voor 10 GB data. Bij Tele2 bieden ze u 24 GB aan data en bij T-Mobile kunt u kiezen uit een variant met onbeperkt en ongelimiteerd internet op uw mobiel. Als u kiest voor dit abonnement met 10 GB bij Youfone (die gebruik maken van het KPN netwerk), dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een variant waarbij u elke maand op kunt zeggen of u kunt een abonnement afsluiten voor 2 jaar.

Lijkt u dit wel wat? Dan moet u wel het volgende weten: bij Youfone kunt u alleen terecht voor een sim only abonnement. U krijgt dus alleen belminuten, data en sms’jes, maar geen nieuwe telefoon of smartphone. U zult dus zelf nog een los toestel moeten kopen of gewoon uw huidige smartphone blijven gebruiken als deze nog steeds voldoet aan uw wensen.

Als u kiest voor een Youfone abonnement dan kunt u kiezen voor een 2-jaars of een maandvariant. De variant waarbij u elke maand kunt opzeggen is vanzelfsprekend iets duurder per maand, omdat u dan meer flexibiliteit heeft. Voor de provider betekent dit namelijk meer onzekerheid over de inkomsten, en dus betaald u wat meer. Bij een sim only abonnement van 2 jaar, met onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en met 10 GB met 4G betaalt u bij Youfone slechts €28. Wilt u maandelijks kunnen opzeggen? Dan betaalt u €30 per maand. Een verschil van €2 per maand, wat u over 24 maanden (2 jaar) een besparing oplevert van €48. Weet u niet precies wat u wilt? Dan is het verstandig om te starten met sim only vergelijken. Dan kunt alle providers en aanbiedingen en beschikbare abonnementen eenvoudig vergelijken. Zo vindt u snel de juiste voor uw situatie. Wilt u meer informatie over Youfone? Ga dan naar de website van Youfone. Of kijk op deze website: