Thuiskappers vergelijken

Naast de gewone kapsalons waar u als klant naartoe gaat, zijn er tegenwoordig steeds meer kappers die bij u aan huis of op het werk langs  kunnen komen. Dit is voornamelijk handig voor mensen die slecht ter been zijn, voor mensen met kinderen die een hekel hebben aan het uitstapje naar de kapper of voor de werkende mensen die daarnaast ook een druk sociaal- of gezinsleven hebben. Uiteraard is het ook ideaal voor de mensen die het gewoon handig vinden om de deur niet uit hoeven voor mooiere haren of voor bruidskapsels die op locatie gemaakt moeten worden.

Misschien heeft u wel eens op internet gezocht naar een kapper aan huis of een thuiskapper, maar de meeste thuiskappers hebben geen duidelijke website, zijn slecht te vinden of hebben helemaal geen website. Daarom is er nu een overzichtswebsite voor de thuiskappers:
www.thuiskappersnederland.nl. Op deze website kunt u per provincie een thuiskapper zoeken en boeken. Elke aangesloten thuiskapper heeft een profiel op de website met een foto, informatie over zichzelf, de behaalde diploma’s, de gevolgde cursussen en de prijzen. Op deze manier kunt u eenvoudig, betrouwbaar en snel een thuiskapper vinden die bij u op locatie langs komt. De thuiskappers die aangesloten zijn op onze website hebben de diploma’s laten zien, hierdoor bent u verzekerd van een gediplomeerde kapper en geen hobbyist met een thuisstudie.

Voor het aanschaffen van professionele haarproducten kunt u ook een kijkje nemen op de website. Op de overzichtspagina hebben zij de drie grootste webshops van kappersartikelen voor u vergeleken. Op de website staan verschillende pagina’s waarop linkjes zijn geplaatst naar de webshops, zodat u direct op de juiste pagina komt voor het kopen van de producten die bij uw haartype passen. Per haartype hebben zij een informatiepagina gemaakt waar u kunt vinden wat het beste bij uw haartype past. En u vindt er ook informatie over verschillende producten, zoals shampoo, conditioner en stylingproducten. Uiteraard kunt u ook altijd bij uw (thuis)kapper vragen wat voor haartype u heeft en welke producten voor u aangeraden wordt.