T-Mobile Go Unlimited

15 januari 2016 – Vanaf 16 januari 2017 biedt T-Mobile een nieuw mobiel abonnement: T-Mobile Go Unlimited. Er zijn verschillende varianten, maar de variant Go Unlimited EU heeft u voor slechts €35 per maand. Hiermee kunt u onbeperkt internetten in Nederland en Europa + onbeperkt bellen en sms’en in Nederland en Europa. Te mooi om waar te zijn? Het is echt zo.

Voordelen T-Mobile Go Unlimited EU

  • Het best geteste netwerk van Nederland
  • Onbeperkt internetten, bellen en sms’en in Nederland + Europa
  • Slechts €35 per maand!
  • Geen addertje onder het gras

Iets voor u? Ga naar de website van T-Mobile

Unlimited is echt Unlimited!

Hoe werkt het precies? U start iedere dag met een dagtegoed van 5 GB. Deze gigabytes zijn geldig in Nederland en in de EU. Bent u echt een grootverbruiker en zijn de GB’s bijna op? Dan stuurt T-Mobile u een sms. Is het dan over met de pret na deze 5 GB per dag? Nee, zeker niet. U kunt dan namelijk zo vaak als u wilt 1 GB-aanvullers aanvragen. Deze doen het meteen en zijn gratis en doen het in de hele EU. Hierdoor wordt het netwerk van T-Mobile niet onnodig belast.
Alle GB’s uit het T-Mobile Go Unlimited EU abonnement zijn ook in de EU geldig. In totaal 60 dagen per jaar. Hiervoor kunt u dus heel wat keer naar het buitenland. Dat is 2 maanden naar de zon, of 8 weken op wintersport. Gaat u nog vaker op vakantie? Of bent u langer in het buitenland? Dan kunt u gewoon nog steeds 10 GB per maand gebruiken aan data in het buitenland. Alsof het niks is.

T-Mobile abonnementen

T-Mobile verandert de mobiele abonnementen volledig. Maar er zijn in totaal meerdere varianten. Als u nog iets goedkoper uit wilt zijn dan kunt u namelijk ook kiezen voor Unlimited Go Up of Unlimited Go Next. Met Unlimited Go Up kunt u rekenen op onbeperkt bellen in Nederland en 120 minuten in de EU, 10 GB aan data voor mobiel internet, datavrije muziek en maandelijks de mogelijkheid om uw abonnement bij te stellen. Dit alles kost slechts €28 per maand. Maar het kan nog goedkoper met de variant T-Mobile Go Next. Hiermee kan u onbeperkt bellen in Nederland en 120 minuten in de EU, krijgt u 5 GB aan mobiel internet in Nederland en de EU en kunt u natuurlijk uw abonnement maandelijks bijstellen. Dit alles kost slechts €24.
Voor de Amerika liefhebber of reiziger is er nog een speciale Unlimited Go EU + USA variant. Deze kost €60 per maand. Hiermee kunt u ook onbeperkt bellen, sms’en, roamen en internetten in de USA. Wilt u meer weten over één van de abonnementen?

Ga naar de T-Mobile abonnementen op de website van T-Mobile.

In het buitenland niet meer zoeken naar Wifi

De nieuwe abonnementen van T-Mobile zorgen ervoor dat u op vakantie niet continu op zoek hoeft naar wifi. Niet meer naar de dichtstbijzijnde McDonalds zoeken of verplicht in het restaurant op de camping zitten omdat er alleen daar Wifi is. Martin Knauer van T-Mobile zegt hierover het volgende: “Waarom zou je jezelf beperken tot wifi wanneer je bijv. Game of Thrones, voetbal, schaatsen, The Voice, Grey’s Anatomy of Suits onbeperkt op je smartphone of tablet kunt kijken? Waarom jezelf beperken als je altijd en overal onbeperkt muziek kunt streamen of je favoriete livestreams kunt bekijken voor slechts 35 euro per maand? Wifi heeft er een geduchte concurrent bij. Voor deze prijs hoeft niemand zich nog zorgen te maken over zijn of haar dataverbruik, of gebruik te maken van trage wifiverbindingen.Ik weet zeker dat veel van onze klanten nu eerder geneigd zullen zijn om internet via 4G te gebruiken. Zowel thuis als op kantoor.

T-Mobile Unlimited Go bestaande klanten

Heeft u momenteel al een T-Mobile abonnement maar zou u wel willen overstappen naar deze nieuwe abonnementen met alles onbeperkt? Dan kan dat. Ook al heeft u net verlengd of mag u eigenlijk nog niet verlengen. Er zijn wel 2 voorwaarden waar u aan moet voldoen: u mag geen betalingsachterstand of betalingsregeling hebben. En de einddatum van uw contract verandert niet. Wilt u meer weten? Ga dan naar de website van T-Mobile.

T-Mobile zakelijk

Ook voor zakelijke klanten zijn deze nieuwe abonnementen verkrijgbaar. Om te starten voor bedrijven die tot 20 simkaarten nodig hebben. Hiermee kunnen werknemers altijd en overal veilig en snel gebruik maken van een internetverbinding, waar ze ook zijn.
Nieuwsgierig? Bekijk de zakelijke mogelijkheden van T-Mobile.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze nieuwe abonnementen? Ga dan naar de website van T-Mobile. Wilt u de sim only abonnementen vergelijken met andere aanbieders of meer informatie over T-Mobile? Dat kan ook hier: sim only vergelijken of meer over T-Mobile.