T-Mobile GO Unlimited: nu nog goedkoper met T-Mobile Samen

De T-Mobile GO abonnementen worden nu nog aantrekkelijker. Zo kon u al voor slechts €35 per maand alles onbeperkt doen: onbeperkt bellen, sms’en en onbeperkt data binnenhalen met een GSM abonnement of sim only abonnement van T-Mobile, maar nu wordt het nog goedkoper. U betaalt nu nog maar €30 voor een T-Mobile GO Unlimited abonnement als u ook gebruik maakt van T-Mobile Samen. Maar wat is T-Mobile Samen? Dat is heel eenvoudig en zullen we u hieronder uitleggen.

Wat is T-Mobile Samen?

Het is heel makkelijk: vorm een groep met andere T-Mobile nummers met vrienden, familie, het gezin, kennissen en u profiteert van extra voordelen. En dit kost u helemaal niks. U moet alleen even een groepje vormen en u aanmelden bij T-Mobile. Welke voordelen zijn er?

  • U krijgt allemaal tot €5 korting op het abonnement. U krijgt €2,50 korting per maand als u met één ander abonnement in een groep zit. En u krijgt €5 korting als u met 2 of meer andere abonnementen in een groep zit.
  • Maar dat is niet alles, want groepsleden met een ouder abonnement kunnen een cadeau uitkiezen. Kijk hiervoor op de website van T-Mobile.
  • Iedereen in de groep belt onderling gratis naar elkaar. Maar als u al een GO abonnement heeft dan is dit niet speciaal een extra voordeel, want dan kunt u al onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand naar elk mobiel nummer in Nederland. Maar als u nog geen GO abonnement heeft dan is dit wel een extra voordeel.

Direct naar de website van T-Mobile Samen.

Heeft u geen GO abonnement? Dan krijgt u maximaal:

  • €2,50 korting per maand per persoon per abonnement
  • 500 MB extra internet
  • Dubbele T-Mobile Extra punten.

Super handig dus. Wilt u meer weten over deze leuke extra van T-Mobile? Ga dan naar de website van T-Mobile. Wilt u meer weten over de abonnementen? Dat kan ook hier: