KPN Transferweken

2 augustus 2018 – Augustus staat bij KPN in het teken van de transferweken. Maakt u nu de transfer naar KPN internet en TV, oftewel stapt u nu over naar KPN internet en TV? Dan krijgt u mooie voetbalcadeaus als gratis extra. De maand augustus staat in de voetbalwereld altijd in het teken van de transfers. Vandaar de naam KPN transferweken.

Wat zijn de transferweken?

Kiest u in de maand augustus voor KPN internet en TV? Dan profiteert u van extra korting en een leuk cadeau.

U krijgt de eerste 3 maanden een flinke korting op uw maandelijkse abonnement. U betaalt de eerste 3 maanden slechts 39 euro per maand. Hiermee bespaart u al 67,50 euro in de eerste paar maanden. Maar dat is nog niet alles; u kunt namelijk ook kiezen uit een gratis cadeau. Het cadeau is vanzelfsprekend gerelateerd aan het voetbal in verband met de transferweken. Uit welke cadeaus kunt u kiezen:

  • Een officieel thuisshirt van uw favoriete voetbalclub ter waarde van 80 euro
  • Twee eredivisie wedstrijdkaarten ter waarde van 90 euro
  • Ga naar een clinic op een KNVB campus met eredivisiespelers ter waarde van 80 euro
  • De Bosatlas van het Nederlandse voetbal ter waarde van 29,95 euro

Kies nú uw cadeau uit bij KPN!

Genoeg keuze dus, voor welk leuke aanvullende gratis cadeau kiest u? Bent u er uit? Ga dan nu naar de website van KPN en kies het internet en tv pakket dat bij u past.

Hoe werken de KPN transferweken?

Bestel tijdens de transferweken een internet en TV abonnement bij KPN. Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u een unieke code. Met deze unieke code kunt u uw favoriete voetbalcadeau bestellen.

KPN Transferweken Loterij

Maar dat is nog niet alles, want naast dat u een cadeau kunt kiezen dat u sowieso thuis gestuurd krijgt (let op; er geldt wel op=op!) kunt u ook nog gratis meedoen met een Loterij van KPN. Dit is helemaal gratis. Hiermee kunt u kans maken op leuke prijzen zoals:

  • Teamweekend op de KNVB Campus voor 16 personen ter waarde van 2400 euro
  • 2 VIP wedstrijdkaarten voor uw favoriete Eredivisieclub ter waarde van 300 euro
  • Een dagje meekijken achter de schermen bij FOX Sports Studio’s ter waarde van 200 euro
  • Een meet en greet met uw favoriete Eredivisiespeler ter waarde van 200 euro

FOX Sports Eredivisie

Bent u voetbalfan en wilt u geen wedstrijd missen het komende seizoen? Bij KPN Internet en TV kunt u natuurlijk ook kiezen voor een zenderpakket met 3 zenders van FOX Sports zodat u geen enkele wedstrijd hoeft te missen. U kunt dit pakket makkelijk aan en uitzetten via MijnKPN en het kost slechts 7,50 euro per maand.

Overtuigd of meer weten? Ga dan naar de website van KPN.
Wilt u meer weten over de KPN pakketten? Dat kan ook hier: