Hollandsnieuwe Verdubbel Voordeelweken

1 april 2016 – Bent u op zoek naar een nieuw sim only abonnement? Of een nieuw mobiel abonnement met een smartphone? Dan kunt u nu profiteren van een leuke actie bij Hollandsnieuwe. De hele maand april krijgt u namelijk voor slechts €5 extra de mogelijkheid om de 1000 MB, minuten en sms’jes te verdubbelen. Hierdoor krijgt u 2000 MB, minuten, sms’jes voor slechts €15 per maand. Een zeer aantrekkelijke bundelverdubbelaar dus. Profiteert u daar ook van? Als u de 2000 MB, minuten, sms’jes net iets teveel vindt dan kunt u ook kiezen voor de bundel van 1500 MB, minuten, sms’jes. Deze bundel kost deze maand slechts €13 per maand.

Kiest u voor Holllandsnieuwe sim only? Dan kunt u kiezen voor een looptijd van 1 of 2 jaar. En verder kunt u de bundel ook samenstellen zoals u dat wilt. De sim only abonnementen van Hollandsnieuwe zijn er overigens voor u als consument, maar ook voor de zakelijke beller.

Wilt u er liever meteen een smartphone bij? Dan is het aanbod zeer uitgebreid. Zo kunt u onder andere kiezen voor de Samsung Galaxy S5 Neo, de Huawei P8 Lite, de Samsung Galaxy A5, de Apple iPhone 5S, de LG G3 of G4, de Microsoft Lumia 640 of verschillende andere toestellen. Wellicht ook het overwegen waard is de Samsung Galaxy A3 2016 met 2000 MB/MIN/SMS voor slechts €25 per maand. Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar de website van Hollandsnieuwe en bekijk het volledige aanbod en alle mogelijkheden. Wilt u eerst vergelijken met andere aanbieders? Dat kan ook op deze website: