FBTO overlijdensrisicoverzekering

Wilt u wat meer weten over de overlijdensrisicoverzekering van FBTO? Dan is het altijd goed om sowieso de informatie op de website van FBTO grondig door te lezen. Maar ook op deze pagina vindt u informatie over de FBTO orv (overlijdensrisicoverzekering).

Hoe werkt de FBTO overlijdensrisicoverzekering?

Of het nu gaat om de overlijdensrisicoverzekering van FBTO of van een andere verzekeraar. Het werkt als volgt. U betaalt maandelijks een overlijdensrisicoverzekering premie. De hoogte van deze premie is vanzelfsprekend afhankelijk van het bedrag dat u wilt verzekeren. U kunt bedragen verzekeren van een paar duizend euro tot een paar ton. En daar is de premie van afhankelijk. Dit kan dus variëren van een paar euro per maand tot een paar tientjes per maand.

Sluit u een overlijdensrisicoverzekering af voor u zelf? Dan krijgen uw nabestaanden een bedrag uitgekeerd op het moment dat u komt te overlijden voor het einde van de looptijd van de overlijdensrisico verzekering. Als voorbeeld: u bent op dit moment 25 en u sluit een verzekering af met een looptijd van 30 jaar. Als u dan op uw 40e komt te overlijden dan betaalt de verzekeraar, in dit geval FBTO, een bedrag aan uw nabestaanden. Deze overlijdensrisicoverzekering is niet verpand. En dat betekent dat deze niet is gekoppeld aan uw hypotheek. Uw nabestaanden kunnen dit geld natuurlijk wel gebruiken om af te lossen op de hypotheek, maar ze kunnen het ook gebruiken voor een vakantie, een nieuwe auto of de studie van uw kinderen. In tijden van verdriet geeft dit uw nabestaanden waarschijnlijk toch wel een prettig gevoel. Dat wilt u toch ook?

Overlijdensrisicoverzekering van FBTO

Nieuwsgierig naar de FBTO overlijdensrisicoverzekering premie? Ga dan naar de website van FBTO. Binnen een paar klikken weet u precies welk bedrag u kunt verzekeren en wat u dat per maand gaat kosten. Dit berekenen is heel gemakkelijk. Vervolgens kunt u de verzekering online afsluiten. Voordat u definitief overgaat tot sluiten is het verstandig om wel even de overlijdensrisicoverzekering vergelijken. Dan weet u zeker dat u niet teveel betaald. Wilt u meer weten? Ga dan naar de website van FBTO. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering? Kijk dan eens hier: