Maaltijdbox

Een maaltijdbox is een ander woord voor een foodbox. Maar wat is een maaltijdbox precies? En welke maaltijdboxen zijn er allemaal? In onderstaande vergelijker vindt u de meest gekozen maaltijdboxen van Nederland. Deze maaltijdboxen worden landelijk bezorgd. Alle boxen zijn voorzien van verse ingredienten voor heerlijke recepten die u binnen 30 minuten klaar maakt

Maaltijdboxen vergelijken

Maaltijdbox vergelijkenPrijs
(obv 2 personen,
3 gerechten per week)
Vegetarisch mogelijkKeuze uit
meerdere recepten
Actie
Allerhande Box€4,98 per portie
€29,88 per week
JaJaEenvoudig alle
boodschappen mee bestellen
AllerHande maaltijdbox
HelloFresh€6,66 per portie
€39,96 per week
JaJaNu €25 kortingHelloFresh maaltijdbox
Marley Spoon€6,65 per portie
€39,90 per week
JaJaNu €25 kortingMarley Spoon Maaltijdbox
FamilieBox€6,67 per portie
€40 per week
NeeJaNu €25 kortingFamiliebox maaltijdbox
De Krat€6,67 per portie
€40 per week
NeeNeeAfhalen in Amsterdam?
€2 korting!
De Krat maaltijdbox
Willem & Drees€6,50 per portie
€39 per week
JaJa100% biologisch versWillem en Drees Maaltijdbox
Chef Ali€4,91 per portie
€29,46 per week
NeeNeeNu €10 kortingChef Ali Maaltijdbox

Voordelen maaltijdbox

  • Gezonde recepten waar u zelf niet zomaar op was gekomen qua inspiratie
  • U hoeft niet meer de deur uit, het wordt bij u thuisbezorgd op een moment dat het u uitkomt
  • De meeste maaltijdboxen kennen gratis verzending. Daar betaalt u dus niks extra voor.
  • De recepten staan binnen 30 minuten op tafel.

Beste maaltijdbox

Er achter komen wat de beste maaltijdbox is? Een maaltijdbox test doen? Dat is heel gemakkelijk, want bij de meeste aanbieder kunt u eerst een soort van proefbox nemen als test, zodat u niet meteen vast zit aan een abonnement en kunt kijken of het u bevalt. Nadat u meerdere maaltijdboxen heeft uitgeprobeerd kunt u een keuze maken voor welke u de beste maaltijdbox vindt en deze voortaan wilt bestellen.

Maaltijdbox aan huis

Alle maaltijdboxen worden aan huis bezorgd. Dat betekent dat u niet meer de deur uit hoeft voor een gezonde en lekkere maaltijd. U hoeft ook geen pizza meer te laten komen, het kan allemaal veel gezonder. Alle genoemde maaltijdboxen kunt u gewoon thuis laten bezorgen, waaronder de volgende bekende boxen: maaltijdbox Mathijs, maaltijdbox AH, maaltijdbox Jumbo, maar ook Streekbox, Beebox en Marley Spoon.

Maaltijdbox 1 persoon

De meeste maaltijdboxen zijn voor 2, 3 of 4 personen, maar er zijn wel 1-persoons maaltijdboxen. Kies hiervoor in de vergelijker hierboven het filter voor 1 persoon maaltijdbox en krijg meteen te zien welke boxen hiervoor geschikt zijn.

Abonnement

Ziet u het wel zitten om te starten met maaltijdboxen? Dan is het altijd mogelijk om eerst te starten met een maaltijd proefbox. Vervolgens kunt u zich abonneren bij een aanbieder. U ontvangt dan wekelijks of 1x per 2 weken in de meeste gevallen de box, met het aantal maaltijden dat u heeft gekozen voor het aantal personen dat u wenst. U kunt altijd weer stoppen met het abonnement of tijdelijk pauzeren als u bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Recepten

Alle recepten worden samengesteld door gepassioneerde koks die voldoende variatie aan weten te brengen met gezonde ingrediënten. Een maaltijdbox is daardoor niet alleen extra gemak, maar ook lekker gezond. En alle recepten zijn over het algemeen binnen 30 minuten te bereiden. Zo staat er lekker snel een gezonde maaltijd bij u op tafel.

Biologische maaltijdbox

Wilt u een biologisch verantwoordelijk maaltijd? Geef dit dan aan in de bovenstaande vergelijker. Er blijven dan een aantal boxen over waar u uit kunt kiezen. Er zijn een aantal aanbieders die zich hebben gespecialiseerd in biologische maaltijdboxen.

Kortingscode

Een eerste maaltijdbox bestellen met een kortingscode? Dat kan! U kunt meestal wel profiteren van een leuke korting, actie of aanbieding. Die u dan kunt activeren met een kortingscode. Houdt hiervoor deze site in de gaten. Dan blijft u op de hoogte van de laatste actiecodes.