HelloFresh foodbox

> Direct naar de website van HelloFresh

Over HelloFresh

‘Wat moeten we vanavond nu weer eten?’ Een vraag die menig huishouden bezighoudt. HelloFresh is een simpele oplossing voor dit probleem. U meldt zich aan voor een maaltijdbox en u krijgt iedere week een doos thuisgestuurd. In deze box zitten dan recepten voor de week en de ingrediënten om deze te maken. Hiermee wordt u tijd bespaard en komt u iedere week in contact met nieuwe recepten.

JSJB 728x90

HelloFresh recepten

HelloFresh is verrassend gevarieerd. In de box van HelloFresh vindt u iedere week verse en verrassende producten van het seizoen. De duurzame ingrediënten worden met zorg geselecteerd. Op deze manier kookt u altijd vers en gevarieerd. De recepten zijn gemaakt om u gezond, maar vooral lekker te laten eten. Elke week zijn er weer verschillende recepten te vinden in de foodbox. Om een voorbeeld te geven van wat er zoal in de maaltijdbox kan zitten; in de Originalbox zit een recept voor kipfilethaasjes met kleurige salade en grana padanodressing. In de Veggiebox onder andere tagliatelle van courgette met cherrytomaten & verse basilicum. De familybox heeft over het algemeen dezelfde recepten als de originalbox, maar deze is dan afgestemd op een groter gezin. De Ontbijtbox bevat bijvoorbeeld een recept voor havermout met fruit en walnoten.

HelloFresh verzendkosten

Voor het verzenden van de foodboxen hoeft u bij HelloFresh nooit iets extra’s te betalen. Hierdoor kunt u dus heel laagdrempelig genieten van de verrassende recepten en producten die gratis bij u worden thuisbezorgd.

HelloFresh bestellen

Wilt u wel eens een HelloFresh foodbox proberen? Het bestellen van een box kunt u vrij gemakkelijk doen. Op de website van HelloFresh kunt u kiezen voor de Originalbox, de Familybox of de Veggiebox. Als u nog niet zeker weet welke u wilt hebben, kunt u een eenmalige proefversie van bovenstaande boxen bestellen. Deze worden dan thuisgestuurd. De boxen worden bezorgd van zaterdag t/m woensdag. Net wanneer het jou het beste uikomt. Ben je overtuigd en wil je het eens proberen? Ga dan naar de website van HelloFresh.

HelloFresh korting: meer voor minder

Alle drie de boxen zijn verkrijgbaar vanaf €34,00 per week. Hiermee wordt rekening gehouden met 1 persoon voor 3 maaltijden per week. Zodra u vaker of voor meer mensen wil bestellen, betaalt u hier iets meer voor. Zo betaalt u voor een box voor 5 maaltijden voor 2 personen €49,00. Bent u op zoek naar korting? Maak dan gebruik van een kortingscode website of houd deze website goed in de gaten. Met de kortingscodes kunt u soms tot wel €20 korting krijgen op een maaltijdbox.

Nu een maaltijdbox bestellen!

JSJB 728x90

Online account

Op de website van HelloFresh maakt u een online account aan. Met dit account kunt u verschillende wijzigingen doorgeven, bijvoorbeeld het opzeggen van uw contract. Ook kunt u hier aangeven als u een keer een week wilt overslaan. Voor deze wijziging moet u iedere keer opnieuw inloggen. Dit werkt heel eenvoudig en snel. Maar u kunt ook contact opnemen met de klantenservice. HelloFresh opzeggen? Het opzeggen van uw contract gaat ook via dit account op de website. U kunt daar aangeven dat u wilt stoppen met het ontvangen van de boxen.

HelloFresh inloggen

HelloFresh ervaringen

De ervaringen van de afnemers van deze maaltijdboxen zijn overwegend positief. Het is een simpele manier om gezond, gevarieerd en gemakkelijk te eten. De boxen worden thuisgestuurd en u heeft geen omkijken meer naar het doen van boodschappen. De verbeterpunten zijn gericht op de prijs en de verplichting tot een abonnement.

HelloFresh contact

Het contact met de organisatie verloopt voornamelijk via uw online account en de klantenservice. Deze klantenservice is te bereiken via verschillende kanalen. Zo is er een chat op de website, via mail en via telefoon. Deze informatie is te vinden op de website van de organisatie.

Vergelijken

Weet u nog niet zeker of u voor HelloFresh moet kiezen of dat u misschien beter een andere maaltijdbox kunt nemen? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor gebruik maken van de vergelijker op deze website. Zo vindt u binnen enkele seconden de beste maaltijdbox voor uw situatie.

Maaltijdboxen vergelijken