Beer in a Box

> Direct naar de website van Beer in a Box

Over Beer in a Box

Bent u wel van een speciaalbier op zijn tijd? Maar heeft u weinig tijd om het bier in de winkel te halen of heeft u interesse in bier wat in de meeste winkels niet te halen valt? Dan is Beer in a Box de oplossing voor u, bij Beer in a Box ontvangt u verschillende typen bierpakketten waarbij u iedere keer weer iets nieuws ontdekt.

Bij Beer in a Box draait het om drie aspecten: ontdekken, leren en genieten. U ontdekt telkens weer heerlijk nieuw bier van een onbekende brouwer, zo kunt u genieten van alle smaken die er te bieden zijn. Ook krijgt u niet alleen het bier aangeleverd, bij de bestelling leert u over de geschiedenis van het bier en de brouwer waar het vandaan komt. Zo smaakt het biertje net even wat lekkerder, en dat is ook meteen het laatste aspect van Beer in a Box, geniet van het heerlijke bier wat bij u thuis geleverd wordt.

Beer in a Box bestellen

Klinkt het aanbod wel interessant? Dan kunt u gemakkelijk op de website van Beer in a Box uw bestelling online samenstellen. Ook het betalen verloopt gemakkelijk en dit kunt u via iDeal of PayPal online betalen. Bij Beer in a Box betaalt u per verzending €6,95, mocht u nog enigszins twijfelen bestaat er de mogelijkheid om een proefpakket te bestellen. Zo krijgt u een voorproefje van wat u te wachten staat zonder dat u een groter pakket hoeft te bestellen. Om een bestelling te plaatsen heeft u een account nodig, op de website van Beer in a Box is deze simpelweg te maken en kunt u gebruik maken van het 2-maandelijkse abonnement. Dit abonnement is per direct opzegbaar dus u kunt deze annuleren wanneer u maar wilt.

Beer in a Box contact

Op de website van Beer in a Box kunt u een complete lijst met veel gestelde vragen vinden, hier worden veel vragen al beantwoord. Als uw vraag er niet tussen staat is dit geen probleem, u kunt per email uw vraag stellen of via het bijgeleverde telefoonnummer Beer in a Box bereiken.

Vergelijken

Klinkt het aanbod interessant maar weet u het toch nog niet helemaal zeker? Dan kunt u op deze website het aanbod vergelijken met de concurrenten en ervoor zorgen dat u een passend aanbod vindt waar u tevreden mee bent.

Maaltijdboxen vergelijken