ELLE Shopping Day 2023

ELLE Shopping Day april 2023

Zaterdag 15 april en zondag 16 april 2023 is het zover: de derde editie van ELLE Shopping Day 2023, en die duurt dit keer het hele weekend. De kortingen zijn al begonnen en dus is het eigenlijk ELLE Shopping Week bij sommige merken. Inclusief het weekend krijgt u mooie kortingen op de nieuwe collectie winterkleding en accessoires. Dit is vanaf nu hét nieuwe shopping event als het gaat om korting op de nieuwste collectie. Welke webshops en merken doe er mee met ELLE Shopping Day? Hieronder vindt u alle deelnemende winkels. Klik op het logo en profiteer direct van ELLE Shopping Day korting.

Alle ELLE Shopping Day deals 2023

Wil jij ook profiteren van hoge online korting op de nieuwe collectie? Shop dan tijdens het ELLE Smart Shopping Event in het weekend en de week van zaterdag 15 april 2023. Welke merken, winkels en webshops doen er mee met korting deals? Wij verzamelen ze voor u in het overzicht. In deze lijst vindt u de officiële deelnemers van ELLE Shopping Day, maar ook andere merken die korting geven op de nieuwe collectie tijdens deze shopping dag. Er zijn ook winkels die het net een beetje anders noemen; zoals Fashion Days bij Wehkamp, maar het principe is hetzelfde: korting op de nieuwe collectie. Wij wensen je dan ook alvast veel plezier met online shoppen met korting.

ELLE Smart Shopping Day & Night deelnemende merken

Iedere editie doen er mooie en weer andere merken mee met die NIEUWE online shopping event. Tijdens de eerste editie kun je direct mooie kortingen scoren bij onder andere: ABOUT YOU, Amsterdam Vintage Jewels, ASOS, Babor, Bol.com, Capsule Studio, CASA, Cowboysbag, Crisp Sheets, Designer Outlet Roermond en Roosendaal, Falke, Gambettes Box, H&M, Hans Anders, HelloFresh, Hunkemoller, JOSH V, JungLuck, Kepri Cotton, Moroccanoil, NA-KD, Oslo Skin Lab, OU.boutique Stories, Otrium, Peek & Cloppenburg, Rosefield, Sacha, Sarenza, Stieglitz, SUITSUIT, The Little Green Bag, Ti Sento – Milano, Vanilia, Zalando, Zinzi, Zonnebrillen.com en nog vele andere mooie merken die zich lastminute ongetwijfeld nog zullen aansluiten. Iedere editie kunnen er andere mooie merken meedoen en leuke kortingen en deals aanbieden. Voor het meest actuele overzicht houd je deze pagina goed in de gaten, want we vullen deze steeds aan.

Hoe vaak is ELLE Smart Shopping Day & Night?

In principe zijn er ieder jaar 2 edities. ELLE Smart Shopping Day & Night is NIEUW sinds september 2021 en is de opvolger van National Glamour Day. Het blad GLAMOUR is gestopt in Nederland, en ELLE is van dezelfde uitgever en neemt deze shoppingdag met korting dan ook over van GLAMOUR DAY. We verwachten ieder jaar een editie in het voorjaar en in het najaar. De editie in het voorjaar is gericht op de zomer collectie en is meestal rond april. De najaar editie is gericht op de winter collectie en zal meestal in september of oktober zijn. Wij informeren je uiteraard over de exacte datum zodra we deze kennen.

Wanneer is ELLE Shopping Day?

Het is ELLE shopping day op zaterdag 15 april 2023. Veel shops beginnen eerder met korting en laten deze korting vaak doorlopen tot op zondag, maar de officiële shopping day is op de 15e van april 2022 dit jaar. Het is de eerste editie. Dus ga er maar eens goed voor zitten en sla je slag!

De eerste editie van ELLE Smart Shopping Day was op 25 september 2021. We verwachten er in 2023 twee. Zodra de data beschikbaar zijn delen we die met jullie.

ELLE Smart Shopping Weekend in het voorjaar op 15 april (zaterdag) en 16 april (zondag).
De najaarseditie is op zaterdag en zondag in oktober 2023.

Is er geen GLAMOUR DAY meer?

Nee, Glamour Day is gestopt na de editie van april 2021. Het nieuwe shopping event van Nederland is nu ELLE Smart Shopping Day!