Black Friday bij Bol.com

Bol.com Black Friday actie

Looptijd:  vrijdag 29 november – maandag 2 december 2019
Webshop: Bol.com
Wat is de Black Friday deal 2019: heel veel korting op heel veel producten, vanaf vrijdag 29 november zijn de Bulk DEALS beschikbaar en bekend. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje!

Profiteer nu

 

 

 


Over Bol.com

Bol.com, wie kent deze webshop niet? Deze webshop is één van de grootste online shops in Nederland. Jaarlijks shoppen ruim 6 miljoen mensen bij Bol.com. Wat bieden ze eigenlijk niet aan? Ze hebben een heel ruim assortiment opgesplitst in verschillende categorieën. Wat dacht u van: boeken, muziek, film, games, speelgoed, kleding, babykleding, zwangerschapskleding, haarverzorging, make-up, dames- en herengeuren, sieraden, horloges, tassen, zonnebrillen, beddengoed, banken, stoelen, tafels, vloerkleden, servies, pannen, bestek, planten, gereedschap, honden- en kattenvoer, printers, tablets, smartphones, en nog vele andere producten. U kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het bij Bol.com. In 2003 begonnen ze ooit met het verkopen van boeken tegen een goedkopere prijs dan in de winkels bij u in de stad. Dat heeft aardig wat los gemaakt. Inmiddels bieden ze dus bijna alles aan. De kans is klein dat u hier nog niet eerder heeft geshopt.

1 keer per jaar is het Black Friday en daar doen ze natuurlijk aan mee bij Bol.com. Sterker nog, het is de drukste dag van het jaar. Tijdens Bol Black Friday 2016 en 2017 en 2018 ging de verkoop door het dak. Er waren meer bezoekers dan ooit. En dat was niet voor niks: Bol.com heeft op deze Zwarte Vrijdag zeer leuke en aantrekkelijke kortingen. De kans is dus ook zeer groot dat Bol.com gewoon weer meedoet aan Black Friday 2019. Zodra de actie voor deze dag bekend is kunt u deze terugvinden bovenaan deze pagina. Meestal zijn de aanbiedingen geldig tot en met de maandag (Cyber Monday). Profiteer dus zeker van deze leuke kortingsdagen.

Waarom is Bol.com zo populair tijdens Black Friday? Dat is niet zo moeilijk om uit te leggen. Er zijn namelijk echt heel veel aanbiedingen op deze ene dag per jaar. En het zijn niet zomaar wat aanbiedingen. De kortingen zijn absoluut de moeite waard om te zorgen dat u erbij bent op deze dag. In aanloop naar de decembermaand, met Sinterklaas en Kerst kunt u hier meer kopen voor hetzelfde budget op Zwarte Vrijdag. Bent u een beetje laat met bestellen voor Sinterklaas eind november? En heeft u wat stress? Geen paniek u kunt tot 23.59 uur bestellen. Dan heeft u de bestelling de volgende dag al in huis (bij een groot deel van het assortiment). Komt het u beter uit om het op te halen? Ook dat kan. Selecteer dan 1 van de 1700 afhaalpunten bij u in de buurt.

Profiteer nu