Reaal autoverzekering

> Direct naar de website van Reaal

Over de Reaal autoverzekering

Bij Reaal kunt u terecht voor verschillende verzekeringen. Als u een verzekering afsluit, dan wilt u dat weloverwogen doen en u wilt weten waar u voor kiest. Dat vinden ze belangrijk bij Reaal. Dit doet ze door lastige materie op een eenvoudige wijze uit te leggen. Maar ook door naar u te luisteren En door mee te denken.

Dit doen ze onder andere met de Reaal autoverzekering. Dit is een autoverzekering met een hoge no-claimkorting. Wat betekent dat? Als u langer schadevrij rijdt, dan krijgt u een hogere korting. De no-claim kan uiteindelijk oplopen tot 80%. Maar ook als het uw eerste autoverzekering is kunt u rekenen op een hoge premiekorting. Zelfs als u jonger bent dan 24 jaar. Bij andere verzekeraars is dat wel eens lastiger. De exacte kortingspercentages vindt u in de bonus-malustabel op de website van Reaal.

U kunt bij Reaal kiezen uit verschillende dekkingen voor uw autoverzekering. Dit zijn WA-verplicht, beperkt casco en volledig casco (ook wel allrisk genoemd). Wilt u precies weten wat de verschillen zijn tussen deze dekkingsvarianten? Ga dan naar de website van Reaal. U vindt daar een helder overzicht.

Er zijn ook enkele aanvullende verzekeringen mogelijk waar u uit kunt kiezen. Dit zijn onder andere de ongevallenverzekering voor inzittenden, de schadeverzekering voor inzittenden, verhaalsbijstand en Pechhulp door Route Mobiel.

Voordelen autoverzekering Reaal

Kiest u voor de autoverzekering van Reaal? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Snel hulp na een ongeluk
  • Hoge no-claimkorting
  • Zelf invloed op uw eigen risico bij schade

Eigen risico autoverzekering Reaal

Als u schade heeft dan betaalt u eerst het eigen risico. Per type dekking kan het eigen risico verschillen. Op de website van Reaal kunt u vinden hoe hoog het eigen risico bedrag is als u schade heeft. U heeft bij de Reaal autoverzekering wel zelf invloed op het eigen risico. Als u naar een schadegarant bedrijf met een A of B classificatie gaat dan vervalt het eigen risico. Kiest u daar niet voor, dan gaat het eigen risico omhoog.

Vergelijk Reaal met andere autoverzekeraars

Bent u op zoek naar een nieuwe autoverzekering? Dan is er heel wat te kiezen. Er zijn namelijk veel verzekeraars die een autoverzekering aanbieden. Maar welke is er nou het beste voor u? En welke is het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u heel snel na het invullen van enkele gegevens een vergelijking maken. U krijgt dan de goedkoopste autoverzekering te zien voor uw situatie en die voldoet aan uw wensen. Binnen 1 minuut weet u meer:

Autoverzekeringen vergelijken

Reaal autoverzekering afsluiten

Bent u eruit? En heeft u gekozen voor de Reaal autoverzekering? Dan is het alleen nog een kwestie van online aanvragen en afsluiten. Dat is heel eenvoudig. U gaat hiervoor naar de website van Reaal en vult online enkele gegevens in. Binnen een paar minuten heeft u de autoverzekering geregeld en kunt u snel veilig verzekerd de weg op.

Polisvoorwaarden Reaal

Het is nooit een leuk klusje, dus zin heeft u er zeker niet in, de Reaal autoverzekering voorwaarden doorlezen. U bent ongetwijfeld niet de enige. Toch valt het mee. De voorwaarden van Reaal zijn goed leesbaar. En als u ze even leest dan weet u precies waarvoor u wel en waarvoor u niet verzekerd bent. Dat is wel zo’n prettig idee. U vindt de meest recente versie van de Reaal autoverzekering polisvoorwaarden op de website van Reaal.

Reaal autoverzekering schade melden

Bent u al klant bij Reaal en heeft u schade? Dat is vervelend! Maar bij Reaal kunt u dat snel en eenvoudig online melden in enkele heldere stappen. Wilt u liever bellen? Dat kan ook: 0800 – 732 25 48 57

Reaal autoverzekering contact

Heeft u een vraag aan Reaal? Dan kunt u ze op de volgende manieren bereiken:

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Reaal autoverzekering? Of bent u op zoek naar de ervaringen van andere of een review? Ga dan naar de website van Reaal. U kunt daar ook terecht met al uw vragen over dit product.