Onna Onna autoverzekering

> Direct naar de website van Onna Onna

Over de Onna Onna autoverzekering

Onna Onna is een online verzekeraar die zich volledig richt op vrouwen. Deze verzekeraar is een dochter van de grotere en bekende verzekeraar Aegon. Onna onna betekent vrouw in het Japans. Onna Onna is dus verzekeren volgens vrouwen. Hierbij staat persoonlijke service voorop, zoals ze zelf zeggen. Als er iets gebeurt met uw auto dan wilt u dat u goed en deskundig geholpen wordt. Onna Onna belooft dat. MoneyView (een onderzoeksbureau) waardeert de online autoverzekering al meerdere keren de maximale aantal sterren. En ook de Telegraaf en ConsumentenBond waardeerde Onna Onna met verschillende prijzen.

Als u kiest voor de autoverzekering van Onna Onna dan kunt u kiezen uit verschillende dekkingsvarianten. Dit zijn: WA (wettelijk verplicht), WA + beperkt casco en WA volledig casco (allrisk). Wilt u precies weten wat de verschillen zijn? Neem dan een kijkje op de website van Onna Onna.

Heeft een ongeval of aanrijding? Dan komt Onna Onna in actie. U kunt gebruik maken van Serious Assist. Dit is een hulpdienst die in heel Nederland binnen 30 minuten ter plaatse is. 24 uur per dag. 7 dagen per week. Ze regelen dan alles wat belangrijk is. Dat scheelt u een hoop gedoe. Ze helpen ze bij het invullen van het schadeformulier, ze informeren familieleden en uw werk als u dat prettig vindt, ze zorgen dat uw persoonlijke spullen veilig zijn, ze voeren namens u het woord en behartigen daarbij natuurlijk uw belangen. En ze brengen u heen waar u naartoe wilt op dat moment. Dat is nog eens service!

Voordelen autoverzekering Onna Onna

Kiest u voor de autoverzekering van Onna Onna? Dan profiteert u als klant van de volgende voordelen:

  • Eenvoudig overstappen
  • Geen opzegtermijn
  • Geen eigen risico
  • Handtasdekking
  • Serious Assist

Nu profiteren!

Eigen risico autoverzekering Onna Onna

Normaal gesproken betaalt u bij schade eerst een stukje eigen risico. Bij Onna Onna betalen zij de hele rekening. Geen eigen risico dus.

Vergelijk Onna Onna met andere autoverzekeraars

Als u autoverzekeringen gaat vergelijken dan kunt u kiezen uit een heleboel verzekeraars. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Welke autoverzekering is het beste voor u? Wat is het meest geschikt? En wat kost het dan per maand? Via de vergelijker kunt u snel heel eenvoudig een beter beeld krijgen van wat er allemaal beschikbaar is voor uw auto. In een paar minuten weet u wat de goedkoopste autoverzekering voor u is.

Autoverzekering vergelijken

Onna Onna autoverzekering afsluiten

Is Onna Onna de autoverzekering waar u naar op zoek bent? En wilt u klant worden bij Onna Onna? Dan kunt u dat allemaal heel gemakkelijk online regelen en aanvragen. U gaat hiervoor naar de website van Onna Onna en vult uw gegevens in. Binnen een paar minuten heeft u de autoverzekering aangevraagd en kunt u verzekerd de weg op.

Polisvoorwaarden autoverzekering Onna Onna

Polisvoorwaarden doorlezen is niemand zijn hobby. Toch vallen die van Onna Onna wel mee. Deze voorwaarden zijn eenvoudig opgesteld en daardoor goed te lezen. Ook dit hebben ze zo gemakkelijk mogelijk voor u willen maken. Leest u ze daarom toch altijd even door. Dan weet u waar u wel en waar u niet voor bent verzekerd. De meest actuele versie van de Onna Onna autoverzekering polisvoorwaarden vindt u op de website van Onna Onna.

Onna Onna autoverzekering schade melden

Bent u al klant bij Onna Onna en heeft u schade? Dat is vervelend! Maar bij Onna Onna kunt u dat snel en eenvoudig online melden in enkele heldere stappen. Wilt u liever bellen? Dat kan ook. In noodgevallen belt u: 020 – 8203650

Onna Onna autoverzekering contact

Heeft u een vraag aan Onna Onna? Dan kunt u ze op de volgende manieren bereiken:

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Onna Onna autoverzekering? Of bent u op zoek naar de ervaringen van andere of een review? Ga dan naar de website van Onna Onna. U kunt daar ook terecht met al uw vragen over dit product.