Nationale-Nederlanden autoverzekering

> Direct naar de website van NN

Over de Nationale-Nederlanden autoverzekering

Nationale-Nederlanden is één van de grotere verzekeraars van Nederland. In totaal hebben ze ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten. Met ruim 170 jaar ervaring proberen ze u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Dit doen ze onder andere met de Nationale Nederlanden autoverzekering. Deze autoverzekering heeft een aantal kenmerken die we hier nader toelichten. Zo bent u met deze verzekering gegarandeerd van een uitgebreide dekking tegen een scherpe premie. Als u schadevrij rijdt, dan komt dat uw bonus malus korting ten goede. Uw korting kan hierbij oplopen tot maar liefst 85%.

U kunt kiezen uit verschillende dekkingsvarianten bij deze autoverzekering: WA (wettelijk verplicht), WA extra en WA casco. Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen deze dekkingen? Bekijk dan het overzicht op de website van Nationale Nederlanden. En verzekert u meerdere auto’s bij deze verzekeraar? Dan kunt u rekenen op wat extra korting.

Heeft u een keer schade gereden? Dat is natuurlijk erg vervelend, maar bij NN kunt u rekenen op uw eigen schademanager. Zo heeft u 1 vast aanspreekpunt die het allemaal voor u regelt. Bent u niet tevreden. Dan krijgt u een paar maanden premie terug. Daar zijn natuurlijk wel spelregels voor. Deze vindt u op de website.

Voordelen autoverzekering Nationale-Nederlanden

Gaat u voor de autoverzekering van Nationale-Nederlanden? Dan kunt u profiteren van de volgende voordelen:

  • Niet tevreden? Premie terug.
  • Verschillende dekkingen mogelijk
  • Extra korting bij het verzekeren van meerdere auto’s.

Eigen risico autoverzekering Nationale-Nederlanden

Heeft u schade? Dan heeft u normaal gesproken een stukje eigen risico dat u moet betalen. In sommige gevallen is dat bij Nationale Nederlanden ook zo, maar als u de schade laat herstellen door een bedrijf uit hun netwerk, dan betaalt u geen eigen risico. Ze betalen dan de schade ook rechtstreeks aan de schadehersteller. Wilt u daar meer over weten? Ga naar de website van Nationale-Nederlanden.

Vergelijk Nationale-Nederlanden met andere autoverzekeraars

Bent u op zoek naar een nieuwe autoverzekering? Dan heeft u volop keuze. Er zijn namelijk veel verzekeraars die een autoverzekering aanbieden. Dat maakt het allemaal niet makkelijker.Maar welke is er nou het beste voor u? En welke is het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u heel snel na het invullen van enkele gegevens een vergelijking maken. U krijgt dan de goedkoopste autoverzekering te zien voor uw situatie en die voldoet aan uw wensen. Binnen 1 minuut weet u meer:

Autoverzekering vergelijken

Nationale-Nederlanden autoverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de voordelen van de Nationale-Nederlanden autoverzekering? En wilt u uw auto bij Nationale-Nederlanden verzekeren? Dan bent u slechts een paar simpele stappen verwijderd van een verzekerde auto. U gaat hiervoor naar de website van Nationale-Nederlanden en vult online alle gegevens in. Binnen enkele minuten heeft u de autoverzekering geregeld en aangevraagd en kunt u veilig verzekerd de weg op met uw auto.

Nationale-Nederlanden autoverzekering polisvoorwaarden

U ziet er waarschijnlijk tegenop. De autoverzekering polisvoorwaarden van Nationale-Nederlanden doorlezen. Dat horen we vaker, en u bent dan ook niet de enige. Toch valt het allemaal wel mee. De Nationale-Nederlanden voorwaarden zijn goed en eenvoudig te lezen. Als u ze even leest dan weet u precies waarvoor u nu wel en niet verzekerd bent. Zo komt u in de toekomst nooit voor een onverwachte verrassing te staan met uw autoverzekering. De polisvoorwaarden vindt u op de website van Nationale-Nederlanden.

Nationale-Nederlanden autoverzekering schade melden

Heeft u schade gereden en bent u klant bij Nationale-Nederlanden? De schade is natuurlijk erg vervelend. Maar u kunt het snel melden bij Nationale-Nederlanden, zodat het snel wordt opgelost. U kunt dit online doen, maar u  kunt ook bellen met de Nationale-Nederlanden alarmcentrale als dat nodig is: 088 -663 3111

Nationale-Nederlanden autoverzekering contact

Heeft u een vraag aan Nationale-Nederlanden? Dan kunt u ze op de volgende manieren bereiken:

Meer informatie

Wilt u nog wat meer informatie over de Nationale-Nederlanden autoverzekering? Of bent u op zoek naar de ervaringen van andere of een review? Ga dan naar de website van Nationale-Nederlanden. U kunt daar ook terecht met al uw vragen over dit product.