Generali autoverzekering

> Direct naar de website van Generali

Over de Generali autoverzekering

Generali is één van de grootste verzekeraars ter wereld. In totaal hebben ze ruim 65 miljoen klanten. Ze bestaan dan ook al ruim 140 jaar sinds 1870. Generali biedt u onder andere een autoverzekering. Ruim 200.000 klanten gingen u al voor en kozen voor deze verzekering voor hun auto met een scherpe premie.

U kunt bij Generali kiezen voor verschillende autoverzekering dekkingen. Dit zijn WA (verplicht), WA plus (ook wel beperkt casco genoemd) en Allrisk (ook wel volledig casco genoemd). Wilt u weten wat de verschillen zijn? Bekijk dan het overzicht op de website van Generali.

Naast deze basisdekkingen kunt u kiezen uit enkele aanvullende verzekeringen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Pechhulp. Als u autopech heeft wilt u zo snel mogelijk weer verder. Komt u stil te staan langs de weg? Dan helpt Generali u zo snel mogelijk weer op weg met deze Pechhulp. Maar u kunt ook een extra dekking nemen voor Schade inzittenden of ongevallen inzittenden. Of heeft u een conflict met de tegenpartij? Dan kunt u dit afdekken met de Verhaalservice Auto. U krijgt dan rechtsbijstand. Heeft u een nieuwe auto? Dan wilt u wellicht de nieuwwaarderegeling afsluiten. U krijgt dan als uw auto binnen 3 jaar total loss raakt de nieuwwaarde vergoed. Dan kunt u gewoon weer een nieuwe auto kopen.

Voordelen autoverzekering Generali

Gaat u voor de autoverzekering van Generali? Dan kunt u profiteren van de volgende voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Zelfde bonus maluskorting bij het verzekeren van een tweede auto.
  • Verschillende aanvullende verzekeringen mogelijk
  • Klanten waarderen Generali met een 8 of hoger.

Eigen risico autoverzekering Generali

Heeft u schade? Dan betaalt u een stukje eigen risico. Per type dekking is het eigen risico soms verschillend. Wilt u weten hoe hoog het eigen risico bedrag bij Generali is? Kijk dan op de website van Generali.

Vergelijk Generali met andere autoverzekeraars

Bent u op zoek naar een nieuwe autoverzekering? Dan is er heel wat te kiezen. Er zijn namelijk veel verzekeraars die een autoverzekering aanbieden. Maar welke is er nou het beste voor u? En welke is het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u heel snel na het invullen van enkele gegevens een vergelijking maken. U krijgt dan de goedkoopste autoverzekering te zien voor uw situatie en die voldoet aan uw wensen. Binnen 1 minuut weet u meer:

Autoverzekering vergelijken

Generali autoverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de voordelen van de Generali autoverzekering? En wilt u uw auto bij Generali verzekeren? Dan bent u slechts een paar simpele stappen verwijderd van een verzekerde auto. U gaat hiervoor naar de website van Generali en vult online alle gegevens in. Binnen enkele minuten heeft u de autoverzekering geregeld en aangevraagd en kunt u veilig verzekerd de weg op met uw auto.

Generali autoverzekering polisvoorwaarden

U ziet er waarschijnlijk tegenop. De autoverzekering polisvoorwaarden van Generali doorlezen. Dan bent u niet de enige. Toch valt het allemaal wel mee. De Generali voorwaarden zijn goed en eenvoudig te lezen. Als u ze even leest dan weet u precies waarvoor u nu wel en niet verzekerd bent. Zo komt u in de toekomst nooit voor een onverwachte verrassing te staan met uw autoverzekering. De polisvoorwaarden vindt u op de website van Generali.

Generali autoverzekering schade melden

Heeft u schade gereden en bent u klant bij Generali? De schade is natuurlijk erg vervelend. Maar u kunt het snel melden bij Generali, zodat het snel wordt opgelost. U kunt dit online doen, maar u  kunt ook bellen met de Generali alarmcentrale als dat nodig is: 020 – 660 44 88

Generali autoverzekering contact

Heeft u een vraag aan Generali? Dan kunt u ze op de volgende manieren bereiken:

Meer informatie

Wilt u nog wat meer informatie over de Generali autoverzekering? Of bent u op zoek naar de ervaringen van andere of een review? Ga dan naar de website van Generali. U kunt daar ook terecht met al uw vragen over dit product.