Ditzo autoverzekering

> Direct naar de website van Ditzo

Over de Ditzo autoverzekering

Ditzo is een internetverzekeraar en is onderdeel van ASR Nederland. De verzekeringen bij Ditzo sluit u direct af via internet. Dat zorgt voor veel gemak en hierdoor is deze verzekeraar in staat om scherpe premies te rekenen. Zo biedt Ditzo ook een autoverzekering aan. En ook voor deze verzekering van Ditzo geldt: verzekeren met een smiley.

U kunt bij de Ditzo autoverzekering kiezen uit verschillende dekkingen: WA (wettelijk verplicht), WA + Casco beperkt en WA + Casco allrisk. Als u wilt weten wat de verschillen zijn tussen deze 3 verschillende dekkingen dan kunt u een kijkje nemen op de website van Ditzo. U vindt daar een helder overzicht van de verschillen.

Naast deze dekkingen kunt u kiezen voor aanvullende verzekeringen, zoals de schade voor inzittenden, de rechtsbijstand, pechhulp en extra’s boven de €1000. Als u overstapt naar Ditzo voor uw autoverzekering dan krijgt u als u schadevrije jaren heeft no-claimkorting. Deze kan oplopen tot maar liefst 75%. Het aantal schadevrije jaren bepaalt uw korting. Op de website van Ditzo vindt u hoe hoog de korting in uw situatie is.

Heeft u meerdere auto’s in uw gezin? Dan profiteert u bij Ditzo van extra korting. Op de 2e en 3e auto krijgt u een extra korting. Deze is ook geldig voor uw partner waar u mee samenwoont. Maar natuurlijk ook de kinderen ouder dan 23 jaar kunnen hiervan profiteren.

Voordelen autoverzekering Ditzo

Gaat u voor de autoverzekering van Ditzo? Dan kunt u profiteren van de volgende voordelen:

  • Schade melden via whatsapp. Zo staat u niet in de wacht en kunt u meteen uw schade melden. Dat is wel zo prettig. Bij Ditzo noemen ze dit ‘verzekeren met een smiley’.
  • Alles eenvoudig online
  • Meest klantvriendelijke verzekeraar (3x op rij) volgens Customer Centric DNA
  • Extra korting op uw 2e en 3e
  • Zij regelen uw overstap

Eigen risico autoverzekering Ditzo

Heeft u schade? Dan betaalt u een stukje eigen risico. Per type dekking is het eigen risico soms verschillend. Wilt u weten hoe hoog het eigen risico bedrag bij Ditzo is? Kijk dan op de website van Ditzo.

Vergelijk Ditzo met andere autoverzekeraars

Bent u op zoek naar een nieuwe autoverzekering? Dan is er heel wat te kiezen. Er zijn namelijk veel verzekeraars die een autoverzekering aanbieden. Maar welke is er nou het beste voor u? En welke is het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u heel snel na het invullen van enkele gegevens een vergelijking maken. U krijgt dan de goedkoopste autoverzekering te zien voor uw situatie en die voldoet aan uw wensen. Binnen 1 minuut weet u meer:

Autoverzekering vergelijken

Ditzo autoverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de voordelen van de Ditzo autoverzekering? En wilt u deze gaan afsluiten? Dan bent u slechts een paar simpele stappen verwijderd van een verzekerde auto. U gaat hiervoor naar de website van Ditzo en vult online alle gegevens in. Binnen enkele minuten heeft u de autoverzekering geregeld en kunt u veilig verzekerd de weg op met uw auto.

Polisvoorwaarden Ditzo

U ziet er waarschijnlijk tegenop. De autoverzekering polisvoorwaarden van Ditzo doorlezen. Dan bent u niet de enige. Toch valt het allemaal wel mee. De Ditzo voorwaarden zijn goed en eenvoudig te lezen. Als u ze even leest dan weet u precies waarvoor u nu wel en niet verzekerd bent. Zo komt u in de toekomst nooit voor een onverwachte verrassing te staan met uw autoverzekering. De polisvoorwaarden vindt u op de website van Ditzo.

Ditzo autoverzekering schade melden

Heeft u schade gereden en bent u klant bij Ditzo? Vervelend van de schade. Maar u kunt het Ditzo heel gemakkelijk online laten weten dat u schade heeft gereden. Voor nood belt u met de Ditzo alarmcentrale op: 030 – 699 07 08

Ditzo autoverzekering contact

Heeft u een vraag aan Ditzo? Dan kunt u ze op de volgende manieren bereiken:

Meer informatie

Wilt u nog wat meer informatie over de Ditzo autoverzekering? Of bent u op zoek naar de ervaringen van andere of een review? Ga dan naar de website van Ditzo. U kunt daar ook terecht met al uw vragen over dit product.