Zelf aansprakelijkheidsverzekering

> Direct naar de website van Zelf.nl

Over de Zelf aansprakelijkheidsverzekering

Een ongelukje is zo veroorzaakt en komt altijd op een onhandig moment. Soms valt de schade relatief gezien mee en blijft de schade beperkt tot materiële schade. Denk hierbij aan: een dure plantenbak die omgestoten wordt door de hond, koffie vlekken die niet meer uit de bank te krijgen zijn na uw bezoekje bij vrienden, of één van uw kinderen fietst tegen een geparkeerde auto aan. Herkenbaar? Het kan iedereen gebeuren. Het kan ook erger, waarbij u per ongeluk schade aan een persoon veroorzaakt. De claims die u dan kunt krijgen kunnen hoog oplopen. U kunt zich hier gelukkig eenvoudig tegen verzekeren. Met de aansprakelijkheidsverzekering van Zelf bijvoorbeeld.

Niet alleen thuis en in de buurt bent u verzekerd met deze Zelf verzekering. De dekking is namelijk wereldwijd, want ook op vakantie kan u schade bij of aan een ander veroorzaken. Of heeft u spullen geleend? Ook deze zijn verzekerd. Er zijn wel enkele zaken uitgesloten, deze vindt u op de website van Zelf.

Bent u niet tevreden? Daar doen ze bij Zelf niet moeilijk over. U kunt de verzekering namelijk dagelijks opzeggen. Zo zit u nooit langer aan ze vast dan dat u wilt.

Voordelen aansprakelijkheidsverzekering Zelf

Als u kiest voor de WA-verzekering van Zelf, dan profiteert u van:

  • Dagelijks opzegbaar
  • Wereldwijde dekking
  • Regel het eenvoudig en snel online.
  • Eenvoudige voorwaarden
  • Geen eigen risico

Vergelijk Zelf met andere aansprakelijkheidsverzekering

Bent u op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering? Dan kunt u kiezen uit meerdere aanbieders. Er zijn er in Nederland namelijk nogal wat verzekeraars die dit risico voor u kunnen en willen verzekeren. Ze vragen hier over het algemeen een relatief lage premie per maand voor. Maar toch is het verstandig om goed te vergelijken. Als u hier even wat tijd in investeert dan kunt u toch nog wat euro’s besparen op deze verzekering. En dat is altijd mooi meegenomen. Welke aansprakelijkheidsverzekering is er dan voor u het meest geschikt? Daar kunt u snel achterkomen via de vergelijker. Aan de hand van enkele eenvoudige variabelen die u zelf op kunt geven krijgt u de goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering voor uw situatie te zien.

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

 Zelf aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Bent u klaar met vergelijken en weet u zeker dat u de aansprakelijkheidsverzekering van Zelf wilt afsluiten? Dan is dit in een paar eenvoudig stappen snel te regelen. U doet dit via de website van Zelf. U volgt de stappen op de site van Zelf.nl en binnen een paar minuten is uw aanvraag rond.

 Zelf aansprakelijkheidsverzekering voorwaarden

De polisvoorwaarden. Geen leuk klusje om ze door te lezen. Maar u bent niet de enige. Als u een verzekering af gaat sluiten heeft u er toch altijd mee te maken. Als u ze doorleest weet u precies waarvoor u wel en waarvoor u niet verzekerd bent met de verzekering. En dat is altijd goed om te weten. Zo komt u in de toekomst niet voor een onaangename verrassing te staan. Lees ze dus altijd goed door. De meest recente polisvoorwaarden van de Zelf aansprakelijkheidsverzekering vindt u op de site van Zelf.

 Zelf aansprakelijkheidsverzekering contact

Heeft u een vraag over de aansprakelijkheidsverzekering van Zelf . Dan kunt u op de volgende manieren contact opnemen:

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de aansprakelijkheidsverzekering van Zelf? Of bent u op zoek naar een review of de ervaringen van andere klanten? Daarvoor kunt u terecht op de website van Zelf.